Workshop organizat la Evenimentul de Sustinere si Promovare START-UP-uri in Regiunea Sud-Muntenia

Eveniment Sustinere si Promovare START-UP-uri in Regiunea Sud-Muntenia”

In cadrul Campaniei de promovare a Proiectului Antreprenori SMART – Tineri Responsabili, Ambitiosi, Motivati, de Succes” va avea loc primul Eveniment de Sustinere si Promovare START-UP-uri in Regiunea Sud-Muntenia

Asociatia ”Societatea Nationala Spiru Haret pentru Educatie, Stiinta si Cultura”, in calitate de Beneficiar al Proiectului, POCU/82/3/7/, Cod SMIS: 104098, finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, va desfasura primul Eveniment de Sustinere si Promovare START-UP-uri in Regiunea Sud-Muntenia, conform SA 7.2 Campanie de organizare de evenimente de sustinere si promovare intreprinderi avand ca scop principal sustinerea si promovarea pe piata locala si nationala a firmelor infiintate prin proiect si produsele/serviciile acestora, prin mecanisme inovatoare si incurajarea crearii de parteneriate.

Evenimentul va avea loc la Pitesti, in data de 12 aprilie 2019, la Sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Arges, Str. Republicii 63, in intervalul orar 10:00-14:30.

Prin acest eveniment se doreste sa se creeze si sa se dezvolte parteneriate intre antreprenori, vizand in final cresterea nivelului de ocupare si cresterea directa a nivelului de trai al acestora, proiectul contribuind in acest sens la atingerea obiectivului Strategiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca 2014-2020. Acest eveniment va contine atat prezentari, cat si dezbateri pe anumite teme stabilite, astfel participantii vor face schimb de informatii legate de domenii de interes pentru ei.

Obiectivele Workshop-ului

 • Minimum 50 de participanti (Antreprenori SMART si alti membri ai Grupului Tinta, Mentori, Antreprenori locali detinatori de START-UP-uri, reprezentanti ai unor institutii publice locale din domeniul afacerilor, reprezentanti ai mediului bancar, reprezentanti ai patronatelor locale, reprezentanti ai unor organizatii profesionale locale, reprezentanti ai mass media locale etc.).

 • Evenimentul va fi de tip “workshop”, care sa asigure, cadrul de promovare, schimbul de experienta intre antreprenori si crearea si dezvoltarea de parteneriate.

 • Colectarea unor informatii si date utile privind stadiul actual si perspectivele de dezvoltare ale antreprenoriatului in judetul Arges.

 • Mesajele si informatiile transmise in cadrul Evenimentului vor respecta principiul transparentei.

 • Promovarea intreprinderilor infiintate in cadrul proiectului si implicarea in mediul antreprenorial local si regional.

 • Transmiterea de informatii catre mediul antreprenorial despre produsele/serviciile intreprinderilor nou infiintate.

 • Sensibilizarea participantilor cu privire la obiectivul general, cat si obiectivele specifice ale proiectului.

 • Respectarea identitatii vizuale a proiectului conform Manualului de Identitate Vizuala.

Prelucrarea datelor personale ale participantilor la evenimente si comunicarea de informatii acestora catre AM/OIRPOSDRU se va realiza conform legii. Asociatia Societatea Nationala Spiru Haret pentru Educatie, Stiinta si Cultura este operator de date cu caracter personal.

Teme de dezbatere propuse pentru Workshop

 • Directii de dezvoltare ale antreprenoriatului in judetul Arges.

 • Probleme intampinate de antreprenorii din judetul Arges.

 • Evolutia pietei muncii in judetul Arges – Date Statistice.

 • Propuneri de solutii pentru imbunatatirea cadrului de dezvoltare a antreprenoriatului in judetul Arges.

 • Prezentarea mediului bancar pentru antreprenoriat.

 • Diverse (la alegerea participantilor).

Evenimentului din luna aprilie 2019 va fi urmat de alte 3 evenimente, care vor viza alte localitati din Regiunea Sud-Muntenia. Toate evenimentele vor avea ca scop principal promovarea intreprinderilor nou infiintate in cadrul proiectului si conectarea acestora cu mediul antreprenorial local. Pentru a asigura latura motivationala a evenimentelor, acestea vor fi de tipul workshop- business coach.

Expert PR, Loredana MEGA

Manager Proiect, Marin CRUCERU

Telefon: 021.312.23.01

E-mail: antreprenorismart@gmail.com

https://www.facebook.com/antreprenorismart

https://www.linkedin.com/company/antreprenori-smart/

http://antreprenorismart.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *