Ghid de supravietuiere pentru firme

Stim ca autoritatile au pus la punct o serie de scenarii si planuri de actiune care implica adoptarea unor masuri (din ce in ce mai) restrictive pentru ca suntem oficial in strare de urgenta.

Unii dintre noi deja simtim impactul economic si nu stim cat de puternic va fi.

Avand in vedere raspandirea coronavirusului, specialistii de la www.mslegal.ro recomanda o lista cu ajutorul caruia o societate poate sa evalueze contextul.

Una dintre principalele actiuni, pe care orice reprezentant al mediului de afaceri o poate implementa in aceasta perioada, vizeaza relatiile contractuale. Este foarte important sa initiati discutii cu partenerii comerciali si, in acelasi timp, sa pastrati evidenta discutiilor.

Totodata, aflam informatii despre Certificatul de situatii de urgenta (CSU) care poate fi utilizat in relatiile cu tertii, parteneri de afaceri, angajati, colaboratori, institutiil publice, banci, societati de leasing sau in fata instantelor de judecata, etc.

Acceseaza link-ul https://www.mslegal.ro/ghid-de-supravietuiere-covid-19-pentru-firme/ pentru a afla mai multe detalii despre ghidul de supravietuiere COVID-19 pentru firme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *