Finantari IMM si consultanta online

In data de  24.03.2020 , a fost realizata o lista de finantari in vremea COVID-19. Conform, fonduri-structurale.ro, calendarul lansarilor de apeluri de proiecte poate suferi modificari ca urmare a masurilor luate de Autoritatile de Management ca raspuns la COVID-19.

Apelurile se adreseaza IMM-urilor inovatoare din domeniile industriei ecologice, cresterii albastre si IT&C, celor care doresc investitii in IMM-uri din Regiunile Sud-Est, Sud-Muntenia, Sud-Vest Oltenia; antreprenorilor care cauta introducerea pe piata a rezultatelor cercetarii, transfer tehnologic; societatilor care doresc sa realizeze activitatii culturale sau celor care pot sa aduca pe piata produse inovatoare etc.

Totodata, exista posibilitatea de a intra intr-o sesiune de consultanta gratuita. Pentru a programa o intalnire online, click AICI.

Pentru a afla raspunsuri la intrabarile  „ce se finanteaza” ,  „care este perioada de depunere” ,  „care sunt conditiile pentru finantarea programului”  si lista detaliata a apeluri de proiecte acesati pagina dedicata finantarilor a site-ului fonduri-structurale.ro/finantari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *